imageBinnen een goed uur trekken we met zijn allen schoolwaarts.

Ieder jaar is er tijdens de zomer een klusjesdag waarbij een aantal leerkrachten en ouders de handen uit de mouwen steken – met dit weer zal het meestal wel zo goed als mouwloos zijn, maar ik kan me toch niet van de gedachte ontdoen dat de handen in 99,99% van de gevallen altijd uit de mouwen zitten, tenzij een mens zijn kleren echt overdreven op de groei koopt – om wat kleine klusjes in ’t Zandschooltje op te knappen. NIet dat ik zelf de meest handige Harry ben van het heelal – enkel een oen die mij gaat tegenspreken – maar er worden voldoende klusjes gepresenteerd zodat ik mij zelfs een hele dag al dan niet in stilte kan bezig houden.

Ik denk dat ik me dit jaar eens zal laten gaan met luidspreker kabels, lampen en natuurlijk links en rechts een computer op zijn plaats zetten.

En Fien en Tijs werken allen… euhm… mee.

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

Leave a comment