Gisteren en vandaag eens extra werk gemaakt van het jaarlijks terugkerend fenomeen: de belastingsbrief.

Twee jaar geleden heb ik op aanraden van verschillende artikels en commentaren toch maar gekozen om de werkelijke kosten te bewijzen in plaats van het forfait. Dat heeft me de laatste twee jaar zeker geen nadeel gedaan, Het enige is natuurlijk het papierwerk.

Vorig jaar zat ik wel op het toppunt wat het aantal bijlages betreft: 86.

Dit jaar hoop ik alvast er een stuk minder te hebben. Maar gezien de begeleidende website die ik gebruik om alle kosten mooi te groeperen en te helpen verduidelijken al sinds een eind in de namiddag alleen maar 502 fouten.

Ik weet dus weer wat gedaan morgenavond. Ik heb tenslotte nog drie dagen!

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

Leave a comment