Pieter.org - pulp fictionNee, ik had hem nog niet gezien. Ja, dat is een rasechte schande. En nog erger, het is de eerste Tarrantino die ik zie. Shame on me? Bah, ik weet het nog zo niet.

Het geheel is onderhoudend. De camerastandpunten zijn vrij goed. De dialogen kunnen me – ondanks het gigantisch hoge f-woord gehalte – wel boeien, de soundtrack is/was verfrissend, het scenario best leuk maar het aantal missers in de film (e.g. kogelgaten die zichtbaar zijn voor de schoten) stoorde me toch wel.

Ik ga zeker niet nalaten zijn andere films te bekijken, maar ik kan me best wel voorstellen dat het type film wel gaat vervelen (wat denk ik de recensie van zijn laatste films ook wel een beetje deze commentaar geven).

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

Leave a comment