Morgen heb ik examen van de EHBO cursus.

Niet onmiddellijk iets wat ik vrees maar toch absoluut de noodzaak om het geheel nog eens te doorlezen en een paar basishandelingen nog eens te herhalen.

Op het einde van de handleidingen annex syllabi zitten er een twintigtal cases die je kan gebruiken om je kennis te toetsen. Samen met mijn lieftallige heb ik ze allemaal eens overlopen en er zijn toch heel wat absurditeiten. Maar het is gelukkig wel goed om een bepaald stramien (de vier Vs, de acht basisregels, etc) erin te stampen.

En eenmaal de verschillende verbanden gelegd heb ik, maar dan puur op aanvraag, nog eens geoefend op Fien.

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

Leave a comment