Vanavond in de diaclub hebben we de foto’s van het jaarthema Chapeau gezien, beoordeeld, gewikt en gewogen. Ik had er het afgelopen jaar niet echt veel rond gedaan wegens gewoon te weinig tijd (flauw excuus maar ook een beetje waar). Ik heb dan ook deze morgen – ik was toch pakweg twee uur vroeger wakker dan de rest van de slapers thuis – eens door al mijn foto’s gelopen van de laatste tijd om te kijken wat er allemaal nuttig zou kunnen zijn voor de wedstrijd.

Omdat ik zelf uit de laatste acht geselecteerde niet meer kon beslissen, heb ik dan maar Inge gevraagd welke vijf van de acht er wel mee mochten.

En mijn selectie van vijf heeft voor vier vijfde (of schrijf ik dit in één woord) de eerste rond overleefd (hiep hiep hoera) maar geen enkele heeft de top vijf gehaald (awoe!).

 8151-large DSC_0201-large DSC_0328-large DSC_6093-large DSC_9195-large

En terwijl de jury aan het beoordelen was, heeft de man van Birdseye een fantastische uitleg gegeven en nog meer fantastische voorbeelden van zijn kunnen demonstreren.

Lighthouse_blankenberge_2 Pyramid_of_horses

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

Leave a comment