Het ziet er niet echt slecht uit deze keer.

Ik heb eindelijk een beetje tijd gevonden om wat verder te kijken en blijkbaar is het niet alleen de database die verkeer gaat.

Daarom maar een volledige backup genomen van de database (offline via de MySQL Administrator) en lokaal eens geïnstalleerd. Dat lijkt op het eerste moment wel te lukken, maar af en toe flipt heel het systeem een keer stevig.

Eerste werk is de versie van WordPress online update naar 2.2; misschien worden de inconsistenties – wat dat is toch wat ik vermoed dat er fout is – automatisch gecorrigeerd, maar ik zal er maar niet te veel op rekenen.

Een tweede werk is, na de upgrade, een ander theme selecteren want voor een of andere redenen is er iets mis met Naked Gemini. Dan maar kiezen voor het out of the box Modern. Niet onmiddellijk iets waar ik echt helemaal warm van wordt, maar het is licht, snel niet zo slecht. Ik was toch van plan een dezer een andere theme te kiezen/maken. Nu een beetje geforceerd. Binnenkort nog een paar aanpassingen, maar eerst de inhoud weer online krijgen.

Misschien dat ik deze week nog wat extra tijd vind hiervoor, maar ik vrees dat het zal moeten wachten tot volgend weekend.

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

Leave a comment