Vanavond officieel opnieuw gestart met mijn persoonlijke “War Against Wied”. Omdat de paasvakantie ten einde is en onze kroost nog wel even uit het gras zal blijven, het zo goed als windstil is en ik er eigenlijk wel een beetje zin in heb, heb ik de sproeier bovengehaald en eens flink het gazon proberen te ontdoen van alles wat geen gras is.

Niet onmiddellijk wat ik ambieer vaak te doen – en daarmee bedoel ik niet het werken in de tuin an sich maar het herhaaldelijk gebruik maken van sproeimiddelen – maar de hoeveelheid onkruid ten opzichte van het totaal volume was niet echt in een aanvaardbare balans. Een goeie week wachten en laat ons hetzelfde resultaat als vorige keer verhopen.

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

Leave a comment