Pieter.org - mayumanaVanavond – eigenlijk gisteravond – Mayumana gezien. Helemaal niet slecht en perfect wat de reclamefilmpjes je doen geloven wat er allemaal te beleven valt.

Het enige probleem van het optreden is dat de spanning ongeveer drie keer zo lang duurde als het reclamefilmpje en het spitse er vrij snel af was.

Nu hadden ze het wel goed gevonden om in het laatste kwartier toch nog een paar nieuwe elementen en de beste ritmes boven te halen zodat we toch nog met een relatief goed gevoel de zaal hebben verlaten. Het was toch de moeite om het een keer te zien maar een tweede keer laat ik deze keer kelk aan mij passeren.

En daarna, heel eventjes toch, genoten van het nachtleven van Oostende in de bewuste Lange Straat (je weet wel, die van de sigaret en de moord enzo) en nog nooit zoveel patrouilles op zo een korte tijd zien passeren. Als er geen wagen of mannen te voet begeleid door honden passeerde om de vijf minuten, dan was de frequentie nog hoger. Blauw op straat is ok, meer blauw op straat is ook nog goed in bepaalde gevallen maar teveel is toch teveel. Ik ga nu ook niet onmiddellijk beginnen van provocatie enzo…

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

Leave a comment