De Laatste Show met Joe Cocker. Frieda Van Wijck zegt dat er heel wat mannen hem dankbaar zijn voor zijn song “You can leave your hat on” en hij stemt toe. Terwijl dit een nummer is van Randy Newman!

Schande en waardeloze research die mannen van Woestijnvis. Nu stellen ze me echt wel telleur.

Het origineel vond ik niet onmiddellijk terug in videoversie op het grote Internet (ondanks mijn 9 1/2 minuten zoekwerk), dan maar de bekende versie dankzij het eerder flauwe Nine 1/2 weeks (ook al vond ik dat met mijn veertien jaar een goeie film, maar daar zitten mijn puberjaren waarschijnlijk voor iets tussen en niet de fantastische dialogen).

 

 

 

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

Leave a comment