Vanavond was het zover: de finale van de diarally. De bedoeling was een reportage te maken met de gemaakte opnames en deze vanavond als wedstrijdobject te presenteren.

Pieter.org - zeebruggeNu was het echter absoluut geen evidentie om tijd te vinden om dit geklaard te krijgen. Ik had wel een paar ideeën in mijn hoofd, maar daar zou zo veel tijd ingekropen zijn, dat al de rest quasi onmogelijk werd. Ik zat nog met mijn verslag dat af moest en eigenlijk ook nog een stuk met de vermoeidheid in mijn botten mijn Japanreis, om nog niet te spreken van de achterstand op al het huishoudelijke werk. Nu was de opdracht al een paar maand gekend, maar jah, je weet wel hoe dat gaat.

Ik zal toch proberen er iets van te maken, als ik het maar als doel om iets zinvols te doen met ProShow Gold (versie 3!)

Toch een paar fraaie resultaten gezien vanavond en dat heeft me we een beetje verrast. De kwaliteit was door de band vrij hoog, zeker wat de opnames en de presentatie betreft. Alhoewel een paar mensen toch dringend eens moeten werk maken van hun muziekcollectie. Een paar goeie CDs toevoegen en die synthesizer platte zielloze deuntjes bij wet verbannen lijkt me al een goeie stap.

Maar nu nog wat werken aan het rapport.

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

Leave a comment