Donderdag afgehaald door mijn vader en bij mijn zus gezet, gisteren opgehaald bij mijn zus en daarnet batterijen erin gestoken.

Mijn eigen SB800 is er!

Vanavond een paar opnames gemaakt, het was al laat en het moet nog een beetje leuk blijven voor mijn huisgenoten.

Morgen (misschien) meer, maar van de eerste paar opnames kan ik alleen maar zeggen dat ik tevreden ben.

En o ja, ik heb me ook gelijk een rugzak aangeschaft waar er toch een body, een drietal objectieven, een flitser, wat klassieke rommel en vooral een notebook in kan. Mijn huidige notebook – Dell Precision M70 – is net iets te groot om het nog dicht te kunnen doen, maar het is draagbaar geworden.

Misschien de volgende weken een paar keer echt te velde gaan.

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

Leave a comment