Wat volgens de ene bron een uitvinding van een frisdrankgigant is, volgens de anderen een Amerikaanse versie van de lokaal nog steeds populair Sinterklaas – meer info over de geschiedenis van de kerstman kan je hier vinden – was deze namiddag aanwezig op een kinderfeest in de context van Inge haar werk.

En ik moet eerlijk zeggen, het was het eerste jaar dat de kerstman ook de volledige namiddag actief werd betrokken in het spel. De andere jaren was zijn rol beperkt tot het scanderen van enkele HO’s en HA’s en vooral het uitdelen van de cadeautjes.

En wat me eveneens enorm opviel is dat Fien haar angst helemaal overwonnen heeft – of zou het ontbreken van een Zwarte Piet hier mee gekoppeld zijn – en Tijs zich van het volledige geheel en drukte niet veel aantrekt en rustig rondwandelt, luistert en kijkt.

We zijn ondertussen weeral een twee gigantische stukken speelgoed rijker: een vikingboot met wat accessoires en een poppenhuis met een gigantisch grote hoeveelheid meubeltjes. Weeral plaatsmaken door een aantal andere minderen populaire stukken zonderwaarts te bannen.

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

Leave a comment