Vreemd, heel vreemd.

Het is al een paar keer de laatste tijd dat ik zonder verbinding zit.

De laatste keer was toen ik nog wat geconcentreerd thuis wou werken en bleek mijn Telenetverbinding door een kabelbreuk niet meer beschikbaar te zijn. Gevloek, gesakker maar vooral een arm en een been af. Alles wat ik wou doen die dag kon niet vlot verlopen zonder Internet. Ik moest nog wat producten opzoeken, verbinden met de PC op ’t werk en natuurlijk hopen en hopen mails lezen en versturen. De eerste uren was het bijzonder onwennig en heb ik meerdere malen al dan niet binnensmonds gevloekt. Dan maar wat gewerkt aan dingen waar ik geen Internet voor nodig had, maar dat was ook de bedoeling niet.

Vandaag na twee meetings thuisgekomen met de bedoeling nog wat verder te werken aan specifieke dossiers maar helaas, nu geen Telenet maar Belgacom die me in de steek laat. Blijkt er ergens een kabelbreuk te bestaan tussen het college en BelNet met als resultaat dat we sinds twee uur deze namiddag afgesneden vanuit het standpunt van het college en omgekeerd van buiten het college. Ik zit er nu buiten en heb iets nodig dat er binnenzit.

’t Internet… hoe verslavend dit kan worden.

Update: de breuk is geen breuk maar, de verbinding is hersteld. Hoera! Hoezee! We kunnen weer! (maar het zal voor morgenochtend zijn)

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

Leave a comment