Ik was me al een tijdje aan het afvragen wanneer we Koen Fillet eens in actie zouden zien op TV. Binnenkort is de bewuste Marathon en we moeten toch ongeveer het einde van de reeks laten samenvallen met het event met eventueel een korte nabeschouwing.

Lees ik daarnet in De Standaard de aankondiging dat vanavond het moment is. Recorder geprogrammeerd en onmiddellijk na Witse met enige vertraging beginnen kijken.

Eigenlijk wel jaloers dat ik mezelf niet eens kandidaat gesteld heb om te participeren. En ik moet eigenlijk, zeker sinds mijn klapvoet, dringend wat meer aan sport doen en vooral lopen wordt me aangeraden.

Maar jah, het is al iets kouder geworden en donker, dus niet meer echt veilig, en dan die regen en misschien heb ik ook wel niet echt de tijd om ’s avonds nog alleen op pad te gaan en laat ik weeral mijn teerbeminde alleen thuis en ze is al zo vaak alleen. En misschien vind ik wel nog hier en daar een andere uitvlucht.

Dan maar zowiezo al mijn sociale verplichtingen met de fiets afleggen en altijd de trap nemen en af en toe eens gaan wandelen (ik ben tenslotte in een wandelclub)

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

Leave a comment