Vandaag tussen de soep en de patatten Vista geïnstalleerd op mijn notebook.

De notebook was dringend aan herinstallatie toe. Het ding was niet alleen tergend traag geworden maar er bleek vanalles niet meer goed te werken door het uitproberen van allerhande software die niet altijd bleek te zijn wat het moest zijn.

Nu Vista geïnstalleerd met Office 2007 beta 2. Alles lukt niet slecht.

Het enige wat me op dit ogenblik echt niet lukt is updates te installeren van Adobe CS2. De individuele componenten allemaal geen probleem, maar als Adobe mij de updates presenteert loopt ongeveer iedere installer of met een programma fout.
Even rondsnuffelen op de site van Adobe gaat me misschien verder helpen.

Een tweede iets wat ik helemaal niet in orde krijg, is Securemote van CheckPoint. Dit is wel iets minder aangezien ik graag thuis nog wat verder werk (vooral mailgewijs dan) en nog het een en het ander van de systemen op het werk eens overneem. Mijn eerste pogingen om hiervoor een oplossing te vinden, hebben niet veel positiefs naar voor gebracht. In die zin heb ik enkel meldingen gevonden dat het echt niet werkt!

Nog wat werk aan de winkel!

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

Leave a comment