Vandaag sinds lang nog eens ongeremd naar TV gekeken.

Begonnen met het nieuws op Canvas, daarna naar Terzake over Google. Niet onmiddellijk een zeer verhelderende reportage maar veeleer platgetreden paden opnieuw bewandelen (gekke dotcommers met tegenstanders rond het gebrek aan privacy en monopolies).

Daarna op Canvas blijven plakken en naar Rare Streken gekeken. De kusten van Australië. Freaks zijn de beesten daar. Scholen van Sardienen, veelvraten van walvissen, zeekoeien, … Echte freaks die beesten.

Ondertussen ook even doorgezapt naar nummer drie op het bakske of de VTM zoals we ook in de volksmond plegen te zeggen. Daar op Telefacts Zomer gelopen. Daar werden ook een paar mensen opgevoerd als echte freaks. Een enkeling die sneller kan rekeken dan mijn HP28S, een kind met het auditief geheugen als een hoog kwalitatieve recorder, het rolmodel voor Rainman en nog wat andere mensen met extreem autistische eigenaardigheden.
Niet direct fijn gebracht, maar wel best vreemd.

Trouwens, dat toestel waar ik naar aan het kijken was. Zijn dagen zijn geteld want hier komt de opvolger (misschien): de Dell W3706MC.

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

Leave a comment