BlogDesk in actie Test
test
driewerf test.

Deze entry is geschreven met BlogDesk. Geen idee of dit wel het programma is die ik absoluut verder ga gebruiken voor het verdere posten naar de verschillende pagina’s, maar het is in ieder geval al een stuk gemakkelijker om de verschillende entries te editeren zonder iedere keer langs de veel te trage interface van WordPress te moeten passeren.

Ik ga zowiewo nog een paar andere tools uitproberen.

Wat bijzonder handig is, is de mogelijkheid om zomaar zaken zoals afbeeldingen te plakken in een post, zodat je die (bijvoorbeeld bij het maken van screenshots) niet meer eerst ergens lokaal moet saven om dan opnieuw op te roepen.

Eveneens handig ware een locale storage van alle posts, ook van diegene die niet via de specifieke editor gemaakt werden. Daarbij natuurlijk horende de mogelijkheid om de posts te editeren e.d. en met één druk op de knop, de boel te synchroniseren als het even kan.

Een andere beperking die ik toch enigszins hoog hou, is de prijs. BlogDesk is gratis (alhoewel we altijd openstaan voor giften). Niet dat ik echt gierig ben, maar het is me allemaal niet zo veel waard. Ik heb al het een en het ander gehoord en gelezen van het onvolprezen BlogJet , maar door de vorige beperking, laat ik die kelk aan mij passeren.

We zien wel…

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

Leave a comment