Enige tijd geleden compleet overgeschakeld naar de iets minder kalorierijke frisdranken – i.e. de light versies. Nu blijft een mens relatief merktrouw bij het overschakelen naar een variant. In mijn geval wert cola light.
Als ik me geod herinner, zijn we op bezoek bij B en E uit M overtuigd geraakt van de toch iets rijkere en minder chemische smaak (let wel, enkel smaak, over de andere waarneembare en niet waarneembare eigenschappen ga ik me niet uitspreken) van Pepsi Max.

Enige tijd geleden – een volledig parrallel verhaaltje – ooit eens de fantastische uitwerking gelezen van een leuke hoeveelheid Cola Light in flesvorm en een aantal Mentos. Nu blijkt dit ook de aanzet te zijn voor een toch wel plakkerige video maar glimlach op het gelaat toverende video van Eepybird. Een “Don’t try this at home.” waarschuwing lijkt me hier zeker niet misplaatst.

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

Leave a comment