Al iets meer dan een week dat een mens net niet genoeg heeft met een dag van 48 uur.

Vorige weekend, met zelfs één dag er al voor en nog iets meer dan een dag erna alle energie die er maar kon gestoken worden in de tweedaagse voettocht gestoken.
Samen daarmee liep er gigantisch veel te doen voor het werk zoals dossiers rond cashless vending, print & copy, telefonie, sollicitaties en de klassiekers.
Neem daarnaast nog eens een paar extra zaken van de school van Fien erbij (het schoolfeestje is op komst en dan is er ook nog zoiets als het groot onderwijsplan, waar later misschien meer over).

Deze week gaan we toch proberen het iets rustiger aan te doen.
In eerste instantie blijft het werk wel even druk – deze week de start van de installatie van een nieuw telefoniesysteem en de nodige stappen naar het afronden van de andere dossiers – maar privé gaan we toch wat meer tijd hebben. Op dit ogenblik slechts één vergadering ’s avonds gepland en dit wel morgen. De rest van de week dus ademen.

Misschien tijd om eens wat orde op zaken te stellen in een paar privé dossiers zoals het bestellen van zonnewering, tuinafsluiting bekijken, douchewand bestellen.

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

Leave a comment