’t Is weer het moment van de wenskaartjes. Het is te zeggen dat het moment bijna al voorbij is. Vorig jaar was het moment eigenlijk al voorbij toen er een hoop mensen dat kaartje van ons ontvangen hadden.
Vorig jaar hebben we een foto gemaakt van de twee kinderen voor – aha – een kerstboom.
Nu heb ik daar wel even voor rondgekeken waar ik best terecht kon maar ook vooral waar ze het snelst werden geleverd. Bleek dat dit foto.com was.
Op dat moment had ik graag een foto met een wit randje. Nu was het wel duidelijk dat de site oorspronkelijk in het Frans opgemaakt was en ze hoogstwaarschijnlijk aan de hand van een woordenboek werd vertaald. Resultaat was dan ook dat ik door een slecht vertaalde optie alles behalve het gewenste resultaat kreeg.
Gelukkig was er nog een telefoonnummer ergens. Dan maar gebeld, alles uitgelegd in het Frans en hopla, de volgende dag was alles in orde gekomen.

Dit jaar was alles netjes op voorhand gepland. Dit weekend wat foto’s maken, daarna een selectie en wat fantasietjes, bestellen en de bedoeling was dan ook vandaag te posten zodat iedereen het nodige netjes voor de feesten zou ontvangen (het is tenslotte een dubbele wens).
Het lot zat weer niet mee. De helft van de foto’s waren slecht gesneden zodat een deel van de toch belangrijke boodschap niet zomaar kon gelezen worden (ik moet toch maar eens leren minder vetrouwen te hebben in de perfectie van fotolabs). Bummer. Vandaag, vanop afstand, mijn lieftalige op weg gezet om een aangepaste versie te maken. De aangepaste versie is al doorgestuurd. Nu nog wachten op de mensen van foto.com en hopen dat we ze nog voor het weekend op de bus kunnen doen of persoonlijk overhandigen.

Vader, echtgenoot, vriend, buur, collega en kennis.
Geen specifieke volgorde, geen enumeratie, "en" keuze lijst.
Voor de rest veel interesse en veel te weinig tijd.

1 Comment

  1. Pingback: PIETER.org » foto.com

Leave a comment